HB Køge

Fortjent sejr over FC Fredericia

Lørdag 5. maj 2018 kl: 19:45 af: Hverdagsnyt.dk

Der var solskin, god fodbold og højt humør på Capelli Sport Stadion. Det blev også til tre gode point for hjemmeholdet i en ganske underholdende fodboldkamp.

Der er tradition for tætte kampe mellem HB Køge og FC Fredericia i Danmarks næstbedste række. Det var der også denne gang De to hold er gode til at lukke af bagude, og da de ikke har de skarpeste angribere bliver det også en kamp hvor midten af banen bliver benyttet mest.

Hverdagsnyt havde inden kampen forudset HB Køges holdopstilling, og den sad lige i øjet. FC Fredericia startede dog bedst og lagde et højt pres på hjemmeholdet der lige skulle finde rytmen, men langsomt åd svanerne sig ind i kampen. Der skulle dog lige et stolpeskud til før holdet for alvor vågnede op. Efter 17 minutter blev Lee Rochester spillet fri i vestre side og efter et par træk ind i feltet fyrede han af, og den sad tilpas yderligt til at målmanden reelt set ikke havde en chance.

Men 1-0 er ingen føring i fodbold. Et gennemspillet angreb fra modstanderen er nok til udligning og så skulle jyderne ikke mere. Det lykkedes bare ikke og kampen igennem var det trods alt HB Køge som havde de hvasseste chancer. Se blandt andet et hovedstød på overliggeren her af Martin Koch Helsted. Han havde ikke en af sine heldige dage.

Selv da FC Fredericia fik udvist Erik Nissen efter 56 minutter, var der ikke rigtig ro på. Men heldigvis fik svanerne reddet sejren i land og har stadig en teoretisk mulighed for at nå en play-off plads. Men meget skal flaske sig HB Køges vej hvis det skal ske.