Veninderne fra højre mod venstre; Celine, Nanna og Alma holdt alle med Soda og "Bedste veninder".

Borup

MGP i den gamle biograf

Lørdag 2. marts 2019 kl: 22:57 af: Hverdagsnyt.dk

Det er ikke kun film i mørket man kan se i den gamle biograf på Lindevej i Borup. Lørdag åbnede den aktive biograf dørene for byens unge som gerne ville se MGP på det store lærred.

For mange helt unge er MGP en stor begivenhed, og de unge går lige så meget op i det som de voksne gør ved deres Melodi Grand Prix.
Det er så stor en begivenhed, at Borup Kino efterhånden har gjort det til en tradition, at tilbyde at se MGP på et stort lærred med en række andre unge - og enkelte voksne - hensunket i mørket i den snart 100 årige biograf.

Således også i lørdags, hvor en række helt unge ville dele MGP oplevelsen med en række andre unge. Der var forskellige favoritter blandt de unge, og et par af dem fik ret i deres forudsigelser om hvem der vandt.

Jasmin holdt med sang nummer 6
Jasmin holdt med sang nummer 6 "Bedste veninder" med Soda.

Der var nok flest der holdt med sang nummer 6 "Bedste veninder" med Soda. Dog fandt deres udsendte Magne herunder, som holdt med sang nummer 2 Elio med "Musik gør mig glad"
Magne havde også taget sin Brøndby trøje på i biografen for at se MGP.

En scene kan også bruges som afsætning af diverse forsyninger.
Første række i biografen var godt besat, og der var også plads til at sætte sine forsyninger af sodavand og popcorn fra sig på scenekanten.

Det skulle være ganske vist at biografen også i 2020 vil vise MGP.



FAKTA
Vinder blev Soda med sangen "Bedste veninder".