Dyr skal være tilmeldt til skuet senest den 15. august.

Borup

Det 44. børnedyrskue i Borup

Søndag 23. juni 2019 kl: 23:26 af: Hverdagsnyt.dk

Der er nu åbent for tilmelding af dyr til det traditionelle børnedyrskue i Borup, som traditionen tro igen i år arrangeres af Skovbo Y's Men Club.

Lørdag den 17. august er Skovbo Y's Mens Club arrangør af det traditionelle børnedyrskue i Borup. Siden uge 25 har det været muligt at tilmelde dyr til skuet, og sidste frist for at melde dyr til er den 15. august.

Det traditionsrige børnedyrskue i Borup afvikles i år for 44. gang, og siden jubilæumsåret i 2015 har det været gratis at tilmelde sine dyr, uanset antal. Eneste omkostning vil være at betale entre.

Gennem alle årene har Y's men club glædet sig over den trofaste støtte fra udstillere, forældre og publikum til skuet. Der er også en stor tak til de lokaler forretningsdrivende, og især til Nordea som hovedsponsor.

Siden jubilæumsåret har der været pæn fremgang af udstillere, og det skulle gerne fortsætte sådan. Det er derfor en fordel for alle hvis man tilmelder sine dyr så hurtigt som muligt. Arrangørerne har mulighed for at forbedrede skuet bedre, jo tidligere dyrene bliver tilmeldt.
De eneste dyr som ikke tillades er hingste, og det af sikkerhedsmæssige årsager.

Især heste er der mange af på dyrskuet.
Især heste er der mange af på dyrskuet.

Det hele drejer sig naturligvis om børnene og deres udstillede dyr. Men for besøgende vil der desuden være underholdning for både øje, øre og mund.
Der er også mange boder, hvor man kan gøre et godt køb. Indgangsbilletten vil endvidere fungere som lodseddel for de præmier, der i dagens løb vil blive trukket lod om.
Det endelig program for skuet vil være klart i starten af august

Skovbo Y´s Mens Club lægger igen op til en rigtig familiedag, som de håber mange i det store lokalområde atter vil bakke op om
Overskuddet fra børnedyrskuet går ubeskåret til især det lokale børne- og ungdomsarbejde, til hjælpeorganisationer, KFUM samt humanitære projekter i både ind- og udland.

I 2018 kunne Skovbo Y's Men Club således yde støtte for godt 60.000 kr.


FAKTA
Tilmelding finder sted på dyrskue-hjemmesiden her

Der skal betales entre ved indgangen. Både for udstillere og publikum.

Ved bedømmelsen tager dommerne hovedsagelig hensyn til børnenes forhold til, og glæde ved, dyret, hvordan de passer og plejer det, og deres viden om kæledyret. Det er ikke vigtigt om dyret er racerent eller en krydsning. Alle udstillere vil få et diplom og en medalje.

Eventuelle spørgsmål kontakt Peder Bjældager tlf. 57527300/21256246 email: pederbjaeldager@dadlnet.dk