Der er altid mange tilmeldte dyr på Børnedyrskuet.

BORUP

Børnedyrskue for 41. gang

Tirsdag 9. august 2016 kl: 19:28 af: Hverdagsnyt.dk

Det gode vejr skulle være bestilt og når rammerne er i orden, kommer den velkendte dyrskuestemning automatisk. Naturligvis er dyrene og børn i centrum, men det er lige så meget en familiedag.

Der er al mulig grund til at sætte dagen er lørdag den 20. august, når det traditionelle børnedyrskue i Borup afholdes på Savværksgrunen. Der vil som altid være en masse spændende dyr at se på, men udover det har Skovbo Y's Men Club fået stablet et større program på benene, så der gennem hele dagen er underholdning for hele familien.

Skuet åbner kl. 9, hvor børn og deres dyr ankommer til pladsen.

Klokken 10 holder Borgmester Flemming Christensen den officielle åbningstale, hvor efter Køge Skoleorkester underholder.

Når de har spillet sidste nummer er det Microspringpigerne fra Køge Bugt Gymnastikforening der viser hvad de kan på opvisningspladsen.

Efter dem er det endelig dyrenes tur. Først er der en rideopvisning af Jonstrupgård Rideskole, og efter dem kommer Skovbo Politihundeforening, der viser hvad de kan få deres hunde til.

Når alle har spist frokost er der underholdning ved “Happy Einar”, som underholder med finurlige ballondyr og tryllerier.

Kl. 13.00 går “Tom Duke-Box” på. Tom er stærkt synshandicappet, men har alligevel i 24 år været fast deltager på Langelandsfestivalen. Han underholder hver uge kræftramte børn på Rigshospitalet, og har senest kunnet opleves lokalt på Corona Camping på Dyndet.

Der er præsentation af dyrene, og præmieoverrækkelse gennem hele dagen. Umiddelbart før Børnedyrskuet lukker klokken 16.00 overrækker Præsidenten for Skovbo Y's Mens Club, Erling Grøn-Jensen den årlige vandrepokal.
Ja, så er forberedelserne atter i gang til: Skovbo Y´s Men Clubs årlige Børnedyrskue på "Savværksgrunden", Østergade 37 4140 Borup. Det gode vejr er bestilt og den gode stemning kommer jo helt automatisk!

Der er tradition for mange spændende dyr på Børnedyrskuet. Her en Gekko
Der er tradition for mange spændende dyr på Børnedyrskuet. Her en Gekko

Udover underholdning er der ekstra mange boder, tombolaer, fiskedam, spejderaktiviteter og flødebollekast. Kræftens Bekæmpelse er der igen i år med hoppeborg og ansigtsmaling.
HH-rideskole stiller ponyer til rådighed, så børnene kan prøve en tur på hesteryg, og som noget nyt vil der være mulighed for at se Borup by fra hestevogn.

Desuden er der flere udstillinger på pladsen, samt hjælp at hente for både sult og tørst i det velassorterede cafeteria.



FAKTA
Der er tilmeldingsfrist den 18. august via Skovbo Y's Mens Clubs hjemmeside. Det er igen i år gratis at udstille, uanset antallet af dyr, mod at man betaler entre. Vi håber rigtig mange børn vil vise sit kæledyr frem og dele sin glæde og viden om det. Det er uden betydning, om dyret er racerent. Dommerne lægger mest vægt på barnets forhold til dyret, og viden om dets pasning og pleje. Alle udstillere får medalje og diplom.
Alle dyr er velkomne, undtagen hingste.

Er der spørgsmål ret henvendelse til Peder Bjældager på telefon 56527300 eller 21256246. Du kan også skrive en mail til peder-bjaeldager@dadlnet.dk.

Takket være gode lokale sponsorer kan vi flere gange i dagens løb udlodde gevinster på indgangsbilletten, husk derfor at gemme din billet.

Entre: Børn kr. 15 og voksne kr. 30.