Søren Gommesen mener Køge Kommunes borgere fortjener nogle politikkere som tager dem alvorligt.

POLITIK

Champagne uden brus

Tirsdag 18. oktober 2016 kl: 17:58 af: Hverdagsnyt.dk

Søren Gommesen, formand for Det Radikale Venstre i Køge Kommune, langer i sit læserbrev et hårdt angreb på Venstre.

En god champagne er en gudedrik. De stikkende bobler stimulerer alle smagsnuancer og giver en hurtig let opstemthed. På byrådsmødet den 23. august 2016 medbragte Mette Jorsø (V) en flaske af de gyldne bobler. Hun skulle nemlig hjem og fejre, at landdistriktpolitikken blev vedtaget med opbakning fra hele byrådet.

Landdistriktpolitiken var mere end et år undervejs. En vigtigt indrømmelse i forløbet var indrømmelse til mindretalsgruppen om, at der skal skelnes skarpt mellem land og by. Uden lige netop denne sætning havde landdistriktpolitikken ikke kunne samle opbakning fra hele byrådet.
Den vedtagne landdikstrikspolitik i Køge Kommune har opbakning fra hele kommunalbestyrelsen.
Den vedtagne landdikstrikspolitik i Køge Kommune har opbakning fra hele kommunalbestyrelsen.

Brusen er for længst gået af champagnen. Forduftet er også den optimisme, der var skabt omkring landdistriktpolitiken og samarbejdet i Køge Byråd. I den aktuelle sag fra Åshøj udnævnes borgernes frygt som værende ubegrundet. Det er desværre helt i tråd med tidligere udmeldinger fra Venstre, hvor borgermøder var uønskede og modstandere debatter uden videre udnævnes som løgnere.

For nu, vil jeg blot minde alle om, at der er lidt over et år til, at der skal være kommunalvalg igen. Køges borgere fortjener nogle politikere, som tager dem alvorligt.

Søren Gommesen
Nørregade 9C 1.v.
4600 Køge