Mette Nadja & Friends spiller i Borup Kino.

BORUP KINO

Midt i en jazztid

Torsdag 17. november 2016 kl: 23:02 af: Hverdagsnyt.dk

Tapperiet i Køge og Borup Kino bygger bro tværs gennem Køge Kommune med et nyt samarbejde, der bringer musik ind i den gamle biograf på Lindevej i Borup.
Første arrangement er med jazzbandet Mette Nadja & Friends.

Den gamle biograf på Lindevej i Borup bliver ramme om stadigt flere spændende kulturelle tilbud.

Mette Nadja & Friends er navnet på et ungt, fremstormende hold, som hver især allerede har skinnet klart på den danske jazzhimmel. Denne eftermiddag er de sammen om at serverer gamle evergreens, musikalsk charme og swing i verdensklasse.

I front står et nyt skud på stammen af kvindelige danske jazzvokalister af højeste standard - Mette Nadja. Intensitet, varme, glimt i øjet og dyb respekt for den amerikanske swing tradition er beskrivelser, der hæfter sig til den unge sangerindes navn. Hun formår at tilfører de store jazzklassikere et moderne touch og give dem nyt liv.

De seneste år har musikken ført hende jorden rundt. Netop nu er hun bosat I Berlin blandt eksperimenterende undergrundsscener, tilrøgede jazzbarer og musik i alle former og farver.
Med ukuelig entusiasme blæser de unge jazzprofiler støvet af gamle jazzplader og serverer en musikalsk eftermiddag i jazzens tegn.

Udover vokalisten Mette Nadja, udgøres holdet af Tobias Wiklund –trompet, Regin Fuhlendorf – guitar, Lasse Mørck –kontrabas og Andreas Fryland på trommer. Billetter til kun 50 kr. (70 kr. i døren) kan købes på både Tapperiets og Borup Kinos billetsider.

Arrangementet er det første i et nyt samarbejde mellem to af kommunens kulturinstitutioner: Tapperiet, der er et ungekulturhus og spillested på Søndre Havn i Køge, som elsker at præsentere musik i anderledes rammer og i samarbejde med andre. I dette tilfælde er det i samarbejdet med foreningen bag Borup Kino.

”Som spillested og kulturhus giver samarbejdet med Borup Kino os mulighed for at sprede vores aktiviteter ud. Det er unik ramme med masser af sjæl. Vi arbejder i øjeblikket med en strategi om at sprede institutionens aktiviteter ud til et bredere og nyt publikum, og her giver det nye samarbejde super god mening, og en fed mulighed for at bidrage til kulturlivet i kommunens vestlige del..” siger Tapperiet´s Jakob Baggesen, mens Kino-formand Søren Rislund mener:

”Kino kan lære alt af Tapperiet om muligheder og praktik i forbindelse med de live-arrangementer, vi så gerne vil have op at køre. Det ligner sgu en win-win situation med win på.

Lad dig inspirere af bandet ved at klikke på linket for oven.

FAKTA
Søndag den 27. november kl. 14.00 i Borup Kino, Lindevej i Borup.
Billetter i forsalg kr. 50. Billetsalg ved indgang kr. 70.
Billetter kan købes på www.borupkino.dk eller på Tapperiets hjemmeside.