FODBOLD

Ingen mål mellem HB Køge og FC Fredericia

Søndag 1. oktober 2017 kl: 21:46 af: Hverdagsnyt.dk

Ganske ofte ender den også uden mål. Hele sæsonen 2014/15 endte alle tre opgør mellem de to klubber såmænd 0-0. De inkarnerede HB Køges fans – og mon ikke også de største fans af FC Fredericia – havde luret at den kamp på Castus Park, som blev spillet søndag den 1. oktober også sagtens kunne ende 0-0.

Det er jo ikke fordi det er verdens største sensation, at HB Køge og FC Fredericia spiller uafgjort.

Begge hold ville gerne en hel masse og selvom deres udsende missede første halvleg gjorde det ikke så meget, for der blev naturligvis heller ikke scoret inden pausen. Bulletinerne fra kampen går dog på, at det var jyderne der var tættest på.

I den halvleg Hverdagsnyts fortravlede rapporter så, var der tilløb til mål, ikke mindst fra jydernes side, men ind ville bolden ikke. HB Køge var dog alt i alt heldigst med at slippe fra opgøret uden skrammer. Ligesom det var målmand Andreas Hansen der blev ”man of the match” for svanerne.

Hvis 1-1 ude mod Esbjerg i sidste runde var acceptabelt, så kan der kun være skuffelse over, at HB Køge ikke formår at prikke en enkelt en ind mod.

Den adfærd med uafgjorte kampe, som nøgternt set kostede HB Køge et par play-off kampe i sidste sæson, om at ryge i Superligaen (de kampe fik FC Helsingør i stedet) er altså ikke helt overvundet. Efter de første 11 kampe, og hvor holdet har mødt alle hold en gang, har HB Køge tabt to kampe, vundet 5 og spillet 4 uafgjorte. Det skal vendes i de næste 11 kampe hvor det gerne skal ende med 6 og helst 7 sejre.

Det kan være spillerne er slidte og behøver en puster, og de gjorde også hvad de kunne, men det direkte angrebsspil manglede i dagens kamp og ja, så vinder man sjældent kampe når man ikke scorer.

Nu må det så være slut med jyderne for denne gang skulle man tro. Men sådan er det ikke. Fru Fortuna har haft en hånd med og de to hold har trukket hinanden i pokalturneringen og de to hold skal allerede mødes igen den 25. oktober i pokalens 4. runde.

Der er til gengæld garanti for mål, da der skal findes en vinder. Men et kvalificeret gæt fra Hverdagsnyt er at den ordinære kamp ender 0-0.

HB Køges hold mod FC Fredericia:
Andreas Hansen
Mark Gundelach
Jean Claude Bozga
Daniel Arrocha
Malte Amundsen
Lee Rochester Sørensen
Mikkel Wohlgemuth
Magnus Häuser (62. Erik Törnros)
Henrik Madsen
Alexander Bah
Martin Koch Helsted (78. Gustav Gjøg)

Tilskuertal: 713