Den nye bestyrelsen for Skovbo Kunstforening

Skovbo Kunstforening

I gang igen efter Corona

Søndag 30. august 2020 kl: 21:13 af: Hverdagsnyt.dk

Skovbo Kunstforening har netop afholdt generalforsamling og havde i weekenden fernisering på en ny udstilling i Borup Kulturhus.

På grund af Corona har foreningen været nødsaget til at aflyse en række aktiviteter i foråret. Årets Croquisfestival, Foreningens Generalforsamling samt to planlagte udstillinger med de to kunstnere Jonas Pihl og Erik A. Frandsen.

Byens Kulturnat blev også aflyst, så her havde vi ikke, som traditionen tro, fernisering på en udstilling.

Til gengæld har foreningen søndag den 30. august haft fernisering på udstillingen "Rivers End" af kunstneren Fie Norsker. Se omtale om den andet steds i Hverdagsnyt.
Denne udstilling kan ses hver weekend fra kl. 14 til 16 eller efter aftale frem til 27. september.

Det lykkedes i august at afholde generalforsamling og Skovbo Kunstforening konstituerede sig således efterfølgende: Lise Ingemand (formand), Bent Erik Schmidt (næstformand), Astrid Tyroll (kasserer), Erik Frederiksen (sekretær), Asger Baarstrøm (menigt medlem) samt Marianne Rasmussen, Suni Ellingsgaard og Elin Hermansen (suppleanter).

Kunst i Borup
Bestyrelsen i Skovbo Kunstforening er en lille flok, som har mange idéer og udfordringer og vil gerne her benytte lejligheden til at opfordre andre i at være med til at udvikle, mangfoldiggøre og støtte kunsten i vores by. Er du ikke allerede er medlem af Skovbo Kunstforening har du mulighed for det ved at klikke ind på hjemmesiden her.

Alle nye medlemmer skal være hjertelig velkommen.

FAKTA
Foto ses bestyrelsen:
1. række fra venstre Marianne Rasmussen, Bent Erik Schmidt, Lise Ingemand og Astrid Tyroll.
2. række fra venstre: Erik Frederiksen, Elin Hermansen, Asger Baarstrøm og Suni Ellingsgaard