Borup Erhverv satte flagalléen op den 1. marts. Her er et tidligere billede hvor den stod i regn.

COVID-19

Skuffet over åbning

Lørdag 13. marts 2021 kl: 08:44 af: Hverdagsnyt.dk

Borup Erhverv, som samler erhvervslivet i og omkring Borup, er skuffet over regeringens meget forsigtige åbning af detailerhvervet. De liberale erhverv mangler at komme med.

Den 1. marts måtte detailerhvervet åbne igen, og Borup Erhverv fejrede det ved at sætte flagalléen op gennem Hovedgaden, men festlighederne gjaldt kun butikkerne. Frisører og andre liberale erhverv må fortsat vente med at åbne. Et enkelt område i Danmark må gerne åbne næsten fuldt op, og det er på Bornholm. Smittetallet er ikke stedet på Bornholm siden åbningen. Derfor stiller formand Claus René Olesen sig uforstående overfor, hvorfor de liberale erhverv i den øvrige del af landet ikke må åbne:

- Det er en alvorlig situation vi står i, det er vi ganske klar over i Borup Erhverv, men smittetallet er ikke steget mere end forventet på Bornholm siden 1. marts, hvilket gør at det nu også bør være muligt at åbne for andre liberale erhverv, som f.eks. frisører og massører, siger formanden for Borup Erhverv Claus Rene Olesen.

Han påpeger at der naturligvis fortsat skal sprittes af, holdes afstand og bæres mundbind/visir.

- Vi vil gerne fra Borup Erhvervs side henstille til at regeringen meget snart tillader alle liberale erhverv at åbne, og samtidig holde øje med smittetallet, slutter Claus René Olesen.

Der er endnu ingen meldinger fra regeringen om hvornår de liberale erhverv i det øvrige Danmark må åbne.