Støt de to lokale klubber i Sjællandsserien ved at købe en støttebillet for kr. 50.

Gørslev

Lokalopgør streames

Søndag 11. april 2021 kl: 17:36 af: Hverdagsnyt.dk

Regeringen har fortsat ikke givet tilladelse til der kan komme tilskuere til fodboldkampe. Det gælder i Superligaen og det gælder også i Sjællandsserien. Nu går Køge Boldklub og "landsbytosserne" fra Gørslev IF nye veje i erkendelsen af, at interessen for lokalopgøret fredag den 16. april er stor.

De to klubber har lavet en aftale med Tifosport, om gør det muligt for alle interesserede fans af de to klubber, at se kampen på livestream, og det finder alt sammen sted på Facebook.

Alle fodboldfans kan se kampen på Gørslev IF's facebook væg, og det er ganske gratis. Der er optakt fra kl. 18.45, så hvis man åbner tidligt vil man kunne se begge holds startopstillinger tilsat en masse anden information om de to hold.

Emil Friis er formentlig med for Gørslev i første kamp i forårsturneringen.
Emil Friis er formentlig med for Gørslev i første kamp i forårsturneringen.

Det er ikke tilladt at have tilskuere til kampene, og derfor er grundlaget for entreindtægter og fortjeneste ved salg af fadøl, vand og pølser også væk for klubberne. Man kan dog hjælpe de betrængte klubber ved at købe en støttebillet, så udgifterne til kampen kan holdes så langt nede som muligt.

Indtægterne i forbindelse med salget af støttebilletter deles ligeligt mellem Køge Boldklub og Gørslev IF.


FAKTA
Du køber en støttebillet ved at sende kr. 50 til Mobilepay 505609.
Kampen spilles i Køge på Capelli Sport Stadion fredag den 16. april.
Der er kick off kl. 19.00 og optakt på livestreaming fra kl. 18.45.