Frederik Sommer scorede tre mål i grundspillets sidste kamp i Sjællandsserien.

Gørslev IF

Klar til oprykningsspil

Søndag 25. april 2021 kl: 14:31 af: Rolf Larsen

Gørslevs bedste hold i Sjællandsserien er klar til at spille oprykningsspil om oprykning til Danmarksserien.

Gørslev IF's bedste hold vandt også den sidste kamp i grundspoillet, og slutter som nummer tre i rækken. I den sidste kamp mod Herlufsholm, var Frederik Sommer i hopla og scorede tre mål. De rødklædte Gørslev spillere kom bagud 0-1 efter fire minutter, men Frederik Sommer bragte balance seks minutter senere.

Nick Nygaard bragte "Landsbytosserne" foran 2-1 efter 64 minutter, mens Sommer lukkede kampen med to mål i det 82. og 90. minut.

Så langt så godt. Du kan se slutstillingen her.

Nummer tre giver ikke oprykning, men de syv bedste hold spiller oprykningsspil. De skal mødes en gang, og der er derfor seks kampe tilbage. Nummer et rykker direkte op i Danmarksserien, og den plads indtager Ringsted i øjeblikket med fire point flere end Gørslev. Nummer to blev Solrød FC, bare et point foran Gørslev.
Når de seks kampe er spillet gøres regnskabet endeligt op. Gørslev kan selv afgøre det, men så kræver det sejr i de seks "finaler" sæsonen slutter af med.

Programmet for slutspillet bliver offentliggjort den 1. maj.

Selvom Gørslev ikke bliver nummer et, kan andenpladsen stadig give oprykning, men så forlænges sæsonen med yderligere tre kampe mod nummer to i den anden Sjællandsserie pulje og nummer to i Københavnsserien.