Man kan dyrke rigtig mange idrætsgrene i Borup, og nu er der også en dart klub på vej. Billede Ernesto Velázquez, Pixabay

Borup

Dart i Borup

Tirsdag 14. september 2021 kl: 23:02 af: Rolf Larsen

Dart er ved at vokse ud af de brune værtshuse og er ved at udvikle sig til en stor idrætsgren på verdensplan. Interessen for sporten er voksende og nu er der taget initiativ til at starte en dart klub i Borup

Med baggrund i at det er nemmere at dyrke sine fritidsinteresse lokalt i stedet for at tage til Køge eller sågar udenfor byen, forsøges der nu at starte en dartklub i Borup. Fingeren blev stukket i jorden af Martin Ekelund, der på Facebook i løbet af tre dage fik 25 medlemmer i Borup Dart gruppen. Det gav blod på tanden og nu tages næste naturlige skridt ved at indkalde til stiftende generalforsamling.

Martin Ekelund udtaler;
- Den eneste mulighed for at spille dart, er at tage til enten Gørslev eller Køge. Derfor startede jeg en Facebookgruppe for at samle andre borgere i Borup som har dart interesse. Det greb om sig, og inden tre dage var der 25 medlemmer i gruppen. I skrivende stund er gruppen oppe på imponerende 33 medlemmer.

Ifølge Folkeoplysningsloven er det nødvendigt, at man har dannet en forening for at få et lokale stillet til rådighed. Dette har afstedkommet, at der nu indkaldes til en stiftende generalforsamling af Borup Dartklub.

Generalforsamlingen finder sted tirsdag den 5. oktober i Borup Kulturhus, med start kl. 19:00.

Dagsorden og udkast til vedtægter kan rekvireres direkte hos initiativtageren på e-mail: martin@fam-ekelund.dk.


FAKTA
Du kan finde Borup Dartklub på Facebook her