Der er så mange spørgsmål, men Venstre i Køge og Ken Kristensen vil ikke svare på spørgsmål om Erhvervsforum Sjælland.

Hverdagsnyt mener

Der er mere at komme efter

Fredag 5. november 2021 kl: 18:01 af: Rolf Larsen

En triangel har tre hjørner. Denne triangel har Ken Kristensen i det ende, Venstre i Køge i det andet, og "Erhvervsforum Sjælland" i det tredje. Slår man til en triangel kommer der en lyd, men den lyd som kommer fra denne triangel lyder falsk, selvom det egentlig ikke burde være muligt.

Jeg tager det fra starten.

Venstres borgmesterkandidat Ken Kristensen vælger, midt i en hektisk valgkamp, at holde et foredrag i Borup Kino. I en halvsides annonce i Midtsjællands Avis indbyder foreningen ”Erhvervsforum Sjælland”, til gratis entre og tilmed gratis kaffe med blødt brød. Du kan se den her på side 6.

Der er ikke rigtig noget politisk budskab over foredraget, da det handler om Ken og hans opvækst i lokalområdet, hans ansættelse i Politiet i København og hans kald i politik. Nederst er der nogle links til hans egen website og hans politiske Facebook væg.

Der er altså intet politisk i oplægget ud over, at der nederst til venstre er et orange V og et banner hvor han er borgmesterkandidat.

Køge Kommunes dratte fald i DI’s erhvervsklimaindex, hvor kommunen nu er nede som nummer 67, kunne ellers være et godt udgangspunkt, som Ken Kristensen kunne tage fat på i foredraget, når det nu er en erhvervsforening som står bag.

Ny erhvervsforening
Erhvervsforum Sjælland er en hel ny erhvervsforening med hjemsted i Køge Kommune. Den er oprettet den 20. oktober, og da annoncen var i avisen den 20. oktober, må annoncen være godkendt inden der overhovedet var en forening med et cvr-nummer.

Normalt når man opretter en forening, vil man jo gerne gøre opmærksom på sig selv. Blive blæst så meget som muligt ud, om så der er tale om en nyoprettet dartforening eller, som her, en Erhvervsforening.
Specielt en erhvervsforening på have interesse i at gøre opmærksom på sig selv og sin vision.

Noget indikerede også at foreningen gerne ville gøre opmærksom på sig selv ved at stå som arrangør af et foredrag.

Der tog jeg imidlertid fejl.

Som andet steds beskrevet i nærværende medie, (her) sendte Hverdagsnyt en mail til foreningen for at få yderligere information.
Mailen blev ikke besvaret, og et efterfølgende opkald endte bestemt ikke godt.

En SMS til Ken Kristensen blev heller ikke besvaret. Som jeg har forstået dette setup, er det et arrangement som er indgået mellem Ken Kristensen og Erhvervsforum Sjælland, og er Venstre uvedkommende.
Det vil sige Ken må, alt andet lige, have kontakt med foreningen.

Derpå blev der sendt en mail til Venstre i Køge og her var der svar. Formand Søren Møller Kristensen skriver bl.a.:

(…) at han (Ken Kristensen. Red.) var blevet kontaktet af erhvervsnetværket, der mente han havde en spændende profil, som de gerne ville facilitere et foredrag af. Det skulle være det første i rækken blandt flere. (…)

Endvidere skriver han;
(…) Kender ikke selv foreningen og har du yderligere spørgsmål, kan jeg (eller Ken) desværre ikke være behjælpelig (…)

Slutteligt denne interessante bemærkning:
Ellers er jeg sikker på Ken vender tilbage efter valget - da alt vores fokus lige nu er på KV21 og alle døgnets vågne timer går med det.

Venstre i Køge ikke en del af det
Venstre i Køge er altså ikke en del af dette, som jeg forstår Søren Møller Kristensens svar. Jeg ved ikke om Ken Kristensen behøver at få et go' fra formanden for at holde et privat foredrag midt i en hektisk valgkamp, men formentlig ikke.

Det er derfor helt et arrangement mellem Ken Kristensen og Erhvervsforum Sjælland. Ken Kristensen har heller ikke tid til at svare på dette, da valgkampen kører på højeste nagler. Alle vågne timer i døgnet går med valgkamp.

Næste dag kommer der et svar fra Erhvervsforum Sjælland. Mette Holmgaard forklarer hun var sikker på den var, men den lå i outbox.

Hun takkede for henvendelsen, men de er ikke klar med et setup endnu, og de vender tilbage når de er. Efterfulgt af en sol emoji.

Erhvervsforeningen i Borup Erhverv er naturligvis vældig interesseret i at indgå samarbejde med Erhvervsforum Sjælland. Et hvert tiltag som kan forbedre erhvervsforholdene i kommunen er altid velkommen og interessant.

- og så alligevel
Jeg ville gerne have spurgt, hvad strategien med at være arrangør af et foredrag med Ken Kristensen, måske måneder før de har aktivitet egentlig er, men jeg fornemmer jeg ikke får svar.
Jeg vover ikke mit gode humør en gang til ved at ringe til foreningen.

Når man klikker på annoncen i Midtsjællands Avis bliver man ikke ført videre til Ken Kristensens hjemmeside eller hans politiske Facebook væg, men til Venstre i Køge, på trods af at der nederst i annoncen står:

Vil du vide mere …
Klik ind på:
kenkristensen.dk
Facebook.com/Kristensenken


Hvorfor hulen bliver man så ført videre til Venstre i Køge? Det giver jo endnu mindre mening, når Søren Møller Kristensen skriver at det et arrangement, som er indgået mellem Ken Kristensen og Erhvervsforum Sjælland?

Jeg vil også gerne have spurgt Ken Kristensen hvorfor han sagde ja til et personligt foredrag midt i en hektisk valgkamp, og hans kendskab til Erhvervsforum Sjælland. Han har ikke tid til at svare en SMS, og som hans formand i Venstre skriver går alle hans vågne timer med valgkamp, så der er 0,00 tid til at svare på andre spørgsmål der ikke er valgkamp relateret.

Det vil også være relevant at spørge ham om hvorfor han har valgt, at man bliver ført hen til Venstres hjemmeside når det nu er et privat foredrag.

Erhvervsforum Sjælland har ingen hjemmeside, og har ikke købt de domæner jeg kan forestille mig kunne være interessante. De skal vel formentlig have en hjemmeside?
Man skal grave dybt efter en markedsføringsstrateg, som kan give en god forklaring på, hvorfor Erhvervsforum Sjælland, har behov for at markedsføre sig selv, måneder før man kommer med sit første udspil.

Hvorfor Søren Møller Kristensen skriver om et erhvervsnetværk, når der ikke er dukket andre op end den person som har oprettet CVR nummeret?
Jeg har ikke stødt på andre som er med i Erhvervsnetværket ”Erhvervsforum Sjælland”.
Han skriver selv ”de”, så det MÅ jo betyde der er flere. Giv endelig lyd hvis nogen har kendskab.

Ken Kristensen må også gerne offentliggøre hvornår det næste foredrag holdes i samarbejde med Erhvervsforum Sjælland. Det kunne jo være smart at de stod på hans hjemmeside.
Ifølge formanden skulle der komme flere, og selvom det næste foredrag er efter KV21 er det jo relevant at annoncere for det allerede nu.

Endelig kunne det være rart at få oplyst hvorfor Ken Kristensen, og hans brand, vil kædes sammen med en erhvervsforening som ikke engang har en hjemmeside, ikke har en formand og i øvrigt ikke har tænkt sig at melde noget ud foreløbigt.
Det er fint at støtte en startup, men når der ikke engang er en offentlig kendt vision er motivet uklart.
Mildest talt.

Ken Kristensen går ellers meget op i erhvervslivet i Køge Kommune. Det kan man finde her for her,
Ken Kristensen er medlem af KEUR (Køge Erhvervsudviklingsråd) og så falder dette opslag på hans Facebook væg i øjnene:

Ken Kristensen er skuffet over Køge Kommunes placering som nummer 67 i DI's måling af erhvervslimaer i 93 kommuner
Ken Kristensen er skuffet over Køge Kommunes placering som nummer 67 i DI's måling af erhvervslimaer i 93 kommuner

Hvor er dialogen i forhold til Erhvervsforum Sjælland?

Den tidligere Venstre Statsminister Anders Fogh Rasmussen sagde ofte til journalister når han mente han havde svaret tilstrækkeligt at "Der er vist ikke mere at komme efter".

Det er der nok heller ikke ... før Ken Kristensen eller Venstre i Køge svarer.