Tatiana Kisselova Gudnæs har en stemme som er efterspurgt langt ud over Danmarks grænser.

Borup

Tatiana erstatter High on Gospel

Søndag 14. november 2021 kl: 07:30 af: Rolf Larsen

Den 26. november tændes juletræerne i Borup, ved et arrangement som er sat sammen af Borup Erhverv. Det var oprindeligt meningen, at det var gospel koret "High on Gospel", som skulle synge Julen ind, men de har måtte melde forfald. I stedet er det lykkes for Borup Erhverv at finde en fuldgod erstatning i Tatiana Kisselova Gudnæs - og det bliver stadig en rigtig Borup begivenhed.

I det program som allerede er offentliggjort, hvor det var meningen at "High on Gospel" skulle synge Julens sange, før julemanden kom, er der allerede kommet ændringer.

De har desværre måtte melde fra, men i stedet er det lykkes at engagere den russiske sangerinde Tatiana Kisselova Gudnæs.

Det er lidt af et scoop, Borup Erhverv har fået til at synge Julen ind. Tatiana kom til Danmark i 1995, og har lige siden boet i Borup. Hun er en efterspurgt sangerinde der udover Danmark naturligvis, har optrådt i blandt andet Spanien, Malta, Sverige og Rusland. En søgning på Youtube viser at hun har sunget ved mange forskellige arrangementer.

Tatiana kan synge alle genre. I Borup skal vi høre hende synge julesange.
Tatiana kan synge alle genre. I Borup skal vi høre hende synge julesange.

Hendes repertoire dækker bredt og hun kan synge Opera, men også Musical sange og meget meget andet.

Borup Erhverv har givet Tatiana Kisselova Gudnæs til helt frit at vælge hvilke sange hun vil synge. Det kan være kendte danske julesange, men der kan også komme engelske jule carols eller måske en russisk julesang.

Under alle omstændigheder venter der de forhåbentlig mange Borup borgere nogle gode timer, med nu også med sang i den absolutte topklasse.

Du kan høre lidt til Tatianas repertoire her


FAKTA

Borup Erhvervs arrangement når juletræerne tændes ser nu sådan ud:

Kl. 16.00-16.45 Spiller Borup Brass Band de kendte traditionelle julesange
Kl. 16.45-16.50 vil Michael Palskov Farnø fra Corona Camping holde lystændingstalen og tænde i træet på Store Torv i Borup
Kl. 16.50-17.15 Synger Tatiana Kisselova Gudnæs Jule ind
Kl. 17.15 skal alle Borups børn kalde på julemanden, som sikkert har en godtepose med til hvert barn som råber på ham

Julemanden går ikke før alle børn har fået en godtepose.

Alle tidspunkter er cirka tidspunkter.