OC var naturligvis også med da Dronningen aflagde besøg i Borup i 2018.

Borup

Et livstykke er ikke mere

Torsdag 31. marts 2022 kl: 22:02 af: Rolf Larsen

Talsmanden for beboerne på Stubberupgård, Olaf Christensen, eller "OC" som alle kendte ham, døde den 26. februar 84 år gammel.

OC flyttede til Stubberupgård i 2011, hvor hans daværende botilbud i Hundige lukkede. Han søgte roen og skønheden i de fantastiske omgivelser der omkranser Stubberupgård, som noget der ville være godt for ham.

Han blev talsmand på Stubberupgård med det samme, og han blev hurtigt et kendt billede i Borup. Han engagerede sig i Borup Borgerforening, hvor han kæmpede for bedre busforbindelser til området vest for Borup til Lammestrup og Stubberup. En kamp der var meget svær allerede fra starten, men OC var ikke den type som blot gav op. Billedtekst
Busserne er konstant blev beskåret fra Borup til Lammestrup/Stubberup området, men OC blev ved med at kæmpe for bedre busforbindelser til området. Her er han på hans cykel.

OC var også politisk engageret. Han var medlem af Socialdemokratiet alle årene, og man så ham aldrig uden han havde en rød jakke på. Ligesom han også havde et billede af Stauning hængende i hans lejlighed på Stubberupgård.

Billedtekst
OC var ganske ofte at finde i hans drivhus på Stubberupgård.

Han arrangerede valgmøder både til folketingsvalg og kommunalvalg, og det var altid en fornøjelse at komme på Stubberupgård til hans valgmøder. Naturligvis havde han også arrangeret valgmøde på Stubberupgård til Kommunalvalget i 2021, og igen var mødet godt besøgt. Det blev hans sidste.
Man kunne se på OC at han trivedes når der var liv omkring ham.

Billedtekst
Skovene omkring Stubberupgård var med til at give OC den indre ro. Læg mærke til han altid er iklædt en rød jakke. Han var medlem af Socialdemokratiet til hans død.

Når der skete noget i Borup så man altid OC. Ofte var han klædt i forskellige former for udklædning. På Kulturnatten var han engang klædt ud som en herregårdsmand, og da Dronningen i 2018 aflagde visit, så man også OC. Der var altid spil i hans øjne når man kom ham i møde og hilste på.

Billedtekst
OC var talsmand for beboerne på Stubberupgård i alle årene, og kæmpede altid for bedre forhold for alle sindslidende.

Hans interesse lå i at dyrke planter og hurtigt fik han sit eget drivhus på Stubberupgård, hvor han dyrkede mange former for grønt. Primært af interesse, men også at finde den indre ro.

Billedtekst
OC var med til alle borgermøder i Borup. Her er han fotograferet til et borgermøde arrangeret af Borup Borgerforening.

OC gjorde en forskel uanset hvad han beskæftigede sig med. Han kæmpede for bedre kår for alle sindslidende alle årene, og til det sidste var han med i om- og tilbygningen af Stubberupgård, hvor han satte sit præg på udformningen af byggeriet.

Han vil blive stærkt savnet. Ikke kun på Stubberupgård, men også i dagligdagen i Borup.

Bisættelsen har fundet sted.

Æret være OC’s minde.