Jacob Trenskow bringer her HB Køge foran 2-0.

Det tager kun 5 minutter ...

Søndag 3. april 2022 kl: 22:00 af: Hverdagsnyt.dk

Det er et slogan som Netto har brugt i nogle år, og det tog kun Jacob Trenskow 5 minutter i første og 5 minutter i anden, at sætte to mål ind, og dermed var nordjyderne fra Vendsyssel FF møre og måtte tage hjem med et 0-3 nederlag i bagagen.

Det var et professionelt stykke arbejde, HB Køges svaner leverede da de hjemme på Capelli Sport Stadion ganske fortjent vandt 3-0 over nordjyderne fra Vendsyssel FF. Det er puljen på 2. klasse, hvor man skal undgå de to nederste nedrykningspladser, men nedrykningsspøgelset kommer HB Køge ikke til at stifte bekendtskab med, hvis de fortsætter takterne fra lørdagens kamp.

HB Køge var uden anfører Mike Jensen, forsvarsklippen Nemanja Cavnic og mere startende end på bænken siddende, Mathias Nielsen, som alle tre afsonede karantæner. Hvordan trænerteamet Agger/Jacobsen rystede posen og satte de 11 startende var derfor et af de største spændingsmomenter inden kampstart.

Jacob Trenskow overtog Mike Jensens plads, og selvom det er store sko at fylde ud for en 21-årig, virkede han på fra starten og placerede sig fint i samspillet med sine øvrige medspillere. William Madsen var også foretrukket i starteren, og er der en man altid skan stole på leverer en helhjertet indsats er det unge Madsen, som tirsdag den 5. april bliver 20 år, og altså ikke er teenager mere.

Jacob Trenskow sætter HB Køges første mål ind, og målmand Lukas Jönsson når ikke at reagere.

De to ungersvende blev aksen på midten. Lige bag ved leverede Marko Stamenic boldene videre frem, og på fløjene var Oscar Buch og Pierre Larsen hele tiden i centrum – hvis man kan sige det om fløjspillere.

Man kunne måske være lidt bekymret om forsvaret var dirkefrit uden hardhitteren Cavnic, men Racic og Sauer kittede det fint sammen, og HB Køge kunne spille til nul. Plaffeministeren Ronnie Schwartz havde kun løst krudt i støvlerne og var let at lukke ned.

Det var fra en uventet kant at HB Køge åbnede scoringskontoen i kampen. Efter 5 minutter kom bolden ind til midten fra højre og her havde Jacob Trenskow helt ufattelig meget plads i feltet til med en bred inderside, at placere bolden udenfor målmand Jönssons rækkevidde. Han havde ca. to meter til nærmeste mand. Uhørt at se på dette niveau.

Da Capo i anden halvleg
Han gjorde det såmænd igen 5 minutter inde i anden halvleg, hvor han denne gang udenfor feltet, igen stod nærmest helt blank og med et tørt hug, passerede han igen svenskeren Jönsson i målet.

Det sidste mål stod teenageren Janus Seehusen for. Han blev 19 den 7. januar. I sidste minut stod spillerne nærmest i kø for at få lov til at sparke et indlæg ind, da der var ophørsudsalg i nordjydernes forsvar. Det var Seehusen der stod på det helt rigtige sted, og fik sparket bolden i mål. Hans første mål for HB Køge.

Der gik udskiftning i den mod slutningen af anden halvleg. Først forlod den dobbelte målscorer Jacob Trenskow banen til klapsalver fra lægterne, til fordel for Casper Jørgensen, 19 år, som har spillet 14 kampe i denne sæson.
De næste der kom ind med ti minutter igen var lidt mere rutinerede Emilio Simonsen og Daniel Thøgersen, og helt til sidst kom Janus Seehusen og debutanten Erkan Semovski ind. Sidstnævnte er U19 spiller.

Der er nu syv point ned til den nærmeste plads som udløser nedrykning, men HB Køge har et godt hold, og bør kunne vinde nedrykningspuljen, hvis den denne attitude bliver fulgt i de næste kampe.

Mandag vil der være flere billeder på Instagram fra kampen fra Hverdagsnyt.