Det er et varieret program Borup Bibliotek har skruet sammen til Kulturnatten.

Kulturnat

Fortællinger og musik på biblioteket

Onsdag 24. august 2022 kl: 23:03 af: Rolf Larsen

Hele Borup samles om kulturen fredag d. 26. august til den traditionsrige Borup Kulturnat. På Borup Bibliotek kan man opleve fortællinger, naturmagi, folkesagn og nordiske toner.

Mette Jørgensen kommer med sin fortællertaske, som er fuld af sjove og eventyrlige historier for børn, og de voksne bliver heller ikke snydt.
Den professionelle historiefortæller vil nemlig underholde med traditionelle fortællinger, som er blevet slebet til af vores forfædre for hvem, fortællinger var både underholdning, kultur og livslærdom.

Og så kan man være med til at synge og spille folkeviser med sanger og kulturformidler Nanna Barslev. Hun fører os tilbage til de ældste tider med sange og fortællinger om naturvæsner og vilde dyr. Hun holder desuden et musikalsk foredrag om folkeviser og trylleformularer, hvor hun demonstrerer historiske instrumenter.
Måske kan man også være så heldig at blive budt op til kædedans.
Mette Jørgensen fortæller for voksne kl. 18.30
Mette Jørgensen fortæller for voksne kl. 18.30 på Borup Bibliotek på Kulturnatten.

Børnebiblioteket har fået en ny ordskulptur, man kan lege med. Børnebogen ”Et bord er et bord” er omdannet til et kunstværk. Ordene fra bogen er hoppet over på hvert sit bræt, som kan sættes sammen til sjove, mærkelige eller søde ordværker. Det er kunstneren Anders Bonnesen, der har omdannet børnebogen af Peter Bichsel til legekunst. Til kulturnatten kan man også få historien læst højt

Nanna Barslev synger og fortæller folkeviser for børn. Hun fører os tilbage til de ældste tider. Start kl. 17.00.
Nanna Barslev synger og fortæller folkeviser for børn. Hun fører os tilbage til de ældste tider. Start kl. 17.00.

Der er kaffe på kanden og man kan købe kage, Søbogaard-saft og et glas vin.


FAKTA
Dato: Fredag 26. august fra kl. 16.00 til kl. 20.00
Sted: Borup Bibliotek
Pris: Gratis