De to brasilianere i HB Køge, Bruninho og Brandão kommer ikke sovende til deres succes. Det er Brandão der er stående.

HB KØGE

Kamp om femtepladsen

Lørdag 6. juni 2015 kl: 11:44 af: Rolf Larsen

HB Køge har spillet godt de sidste tre kampe og møder i eftermiddag i sæsonens sidste kamp, FC Fredericia på udebane. Selvom sæsonen har været svingende er det sidstehåndsindtrykket der bliver siddende, og her kan HB Køge med lidt held med en sejr snuppe femtepladsen i rækken.

De første to kampe mod FC Fredericia er sluttet 0-0, men det kan hjemmeholdet ikke gå efter denne gang. FC Fredericia er en del af nedrykningsspillet, og selvom de ligger på 10. pladsen med et point ned til AB inden sidste runde, er det rart selv at afgøre sin egen skæbne, og ikke håbe på at AGF vinder over AB i Aarhus.

Svanerne fra HB Køge kan med en sejr hoppe helt op på femtepladsen, hvis Brønshøj tager til Vejle og snupper mindst et point. Lykkedes det ikke, gælder det om at holde sjettepladsen som giver en ekstra hjemmekamp i næste sæson. Ikke nær så afgørende som for FC Fredericia, men ganske givet motivation nok for HB Køge.

Men FC Fredericia får hænderne fulde i dagens kamp. HB Køge slækker ikke på den spillestil som er holdet kendetegn i denne sæson, og den opadgående formkurve, der har givet syv point i de sidste ni kampe, giver også forhåbninger om, at sæsonen slutter godt af med en sejr i det Østjydske.

0-0 ender den ganske givet ikke igen, da ingen af holdene har interesse i at spille henholdene. Kampene mod Østjyderne plejer at være tætte, fighterbetonede kampe, men denne kamp bliver en undtagelse.
Modstanderne har de sidste tre kampe haft meget svært ved at score mod HB Køge. Til gengæld er HB Køges aggressive og målsøgende spil begyndt at sidde i rygraden på spillerne, og det at score mål begynder at falde naturligt for holdet.

Hverdagsnyt gætter på en konfortabel 3-0 sejr til HB Køge. FC Fredericia kan ikke score og da HB Køge pludselig spiller sig igennem, punktenterer hjemmeholdet helt og lader HB Køge score to mål yderligere.

Oddset på en 3-0 sejr til HB Køge giver hos Danske Spil pengene 42 gange igen.

Mulighed for debutant

HB Køge kommer med hele den succesombruste trup som er:
Frederik Due, Mark Gundelach, Casper Grønn, Radanfah Abu Bakr, Kristoffer Munksgaard, Bruninho, Rasmus Nielsen, Brandão, Philip Zinckernagel, Nikolaj Hansen, Søren Henriksen, Delphin Tshiembe, Jonas Thomsen, Sylvester Seeger-Hansen, Kristian Andersen, Sami Kamel, Kristian Pedersen, Andreas Piilgård, (U/17) og Alexander Ludwig

Bare 16 årige Andreas Piilgaard er med i truppen til HB Køges sidste kamp i Fredericia.
Bare 16 årige Andreas Piilgaard er med i truppen til HB Køges sidste kamp i Fredericia.

Truppen rummer en ny spiller som har mulighed for at få debut på HB Køges bedste hold. Det er den bare 16 årige Andreas Pilgaard, som i hele sæsonen har spillet på HB Køges U/17 talenthold.

Men ellers er det lutter kendte navne i truppen, der ikke har spillere i karantæneboksen.

Alle kampene i 1. division spilles med kick-off kl. 16.00 lørdag eftermiddag. Følg med på HB Køges Twitterprofil, hvis du vil følge med hvordan stillingen er undervejs.FAKTA
I sidste sæson fik HB Køge 49 point og sluttede på 6. pladsen. Det kan svanerne også i år, men med maksimalt 44 point. Fem færre end sidste sæson. Holdene er med andre ord bliver meget lige.

HB Køge Twitter