Denne skulptur af Bjørn Poulsen afsløres på Kulturnatten i Skulpturparken

Borup

Ny skulptur i parken

Fredag 26. august 2022 kl: 08:01 af: Hverdagsnyt.dk

På Kulturnatten afslører Skovbo Kunstforening en ny skulptur af Bjørn Poulsen i Møllelundsparken, hvor de øvrige skulpturer er. Derudover er der fernisering og musik i Kulturhuset

Billedhuggeren Bjørn Poulsen udstillede med to lokale kunstnere, Johanne Skovbo Lasgaard og Nanna Riis Andersen, på udstillingen GEODÆSI i oktober 2021. Det var tre kunstere som har hver deres meget forskellige udtryk, men som komplimenterede hinanden fantastisk.

Efterfølgende havde Skovbo Kunstforening den store glæde, at Bjørn Poulsen donerede Skovbo Kunstforening én af hans udstillede skulpturer. Skulpturen er nu befæstet til en sten og klar til at blive sat op i skulpturparken.
Offentliggørelsen af Bjørn Poulsens skulptur bliver på Kulturnatten fredag 26. august kl. 17.00 i Møllelundsparken, som af Kunstforeningen kaldes for Skulpturparken. Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget Ken Kristensen holder en tale i anledningen.

Fernisering i Kulturhuset
Ikke nok med det for Skovbo Kunstforening. I Kulturhuset bliver der kl. 19.15 afholdt fernisering på udstillingen ’PRO på farten’.

Stig Weye med hans værk
Stig Weye med hans værk "Den sejrende eneboer"

PRO er en kunstnersammenslutning, som blev stiftet tilbage i 1962. Her kan gives en status på, hvor de enkelte deltagere står kunstnerisk i dag. Ikke tilbageskuende, men fremadrettet.

Marie Morgan udstiller i Kulturhuset
Marie Morgan udstiller i Kulturhuset. Blandt andet dette værk.

Ti medlemmer samt fire gæster udstiller deres ærlige og vedkommende, mangfoldige kunstneriske kvalitative udtryk. Nyd de mange facetter - her bliver tale om en mangfoldig udstilling

En af kunstnerne i PRO spiller i jazz-orkesteret Six Foot Stompers. Her er fuld fart over feltet.
De spiller to sessions – ca. kl. 19.20 samt igen kl. 21.00.

FAKTA
17.00 Afsløring af Bjørn Poulsen skulptur i Møllelundsparken

I Kulturhuset er der fernisering af ti kunstnere og musik fra ca. kl. 19.20 og igen kl. 21.00.
Dette band spiller på Kulturnatten i Kulturhuset