Der blev skålet i champagne da de indbudte gæster ved gårsdagens reception skulle se reklamefilmen om Borup.

Borup

Borups ånd

Søndag 9. oktober 2022 kl: 23:03 af: Rolf Larsen

Erhvervsforeningen Borup Erhverv har produceret en reklamefilm om Borup, som havde premiere søndag ved en reception i Borup Kino.

Champagnen var hældt op og kransekagen var serveret da Borup Erhverv ved en indbudt reception havde premiere på den første version af reklamefilmen om Borup.

Den varer godt et minut og sin tale om hvorfor Borup Erhverv har produceret filmen kom formand Claus René Olesen ind på at Borup er en holistisk by, hvor mange bor, men pendler på job, mens andre både bor her og driver erhverv i byen:

- Det at lave en film på et minut er en lang proces, som tager sin tid. Vi skulle finde et event hvor der er folk på gaden i Borup, det blev Kulturnatten, og så vil vi gerne have drejet filmen mod erhvervslivet, men Borup er en holistisk by, hvor folk bor, nogle arbejder her også, og mange tager aktivt del i de foreninger der er i byen. Om så det er idræt, spejdere eller mere kulturrettede foreninger.

Filmen er frit tilgængelig for alle og ligger på Youtube her, men kan også leveres i fileformat ved at rette henvendelse til Borup Erhverv.

Formanden for Borup Erhverv, Claus René Olesen, skåler for de indbudte gæster ved sødagens reception i Borup Kino, hvor den nye reklamefilm blev præsenteret.
Formanden for Borup Erhverv, Claus René Olesen, skåler for de indbudte gæster ved sødagens reception i Borup Kino, hvor den nye reklamefilm blev præsenteret.

Borup Erhverv påtænker at producere en reklamefilm med jævne mellemrum, og vil lære af denne film.