Der kom mange spillere i aktion ved træningskampen.

Gørslev

Stor sejr i første træningskamp

Torsdag 19. januar 2023 kl: 07:41 af: Rolf Larsen

Vintertræningen er altid en sur tid for mange fodboldspillere. Vejret er ofte elendigt, banerne er hårde eller bløde, det er mørkt og koldt. Et af de eneste lyspunkter er når der spilles træningskampe og her spillede Gørslevs Danmarksserie hold den første af flere onsdag aften mod HB Køges U19 hold.

Det kan godt være det er et ungdomshold, men det er et ganske sejrsvant hold som ligger nummer 1 i den næstbedste U19 række i Danmark. Holdet skal allerede være klar til første turneringskamp den 18. februar, mens Gørslev har første kamp den 17. marts.

Det var derfor HB Køge som skulle være længst fremme i forberedelserne. Der har dog kun været trænet maksimalt et par uger siden julepausen, så på den måde er betingelserne lige.

Trænerteamet for Gørslev IF fik besvaret en del spørgsmål ved træningskampen.
Trænerteamet for Gørslev IF fik besvaret en del spørgsmål ved træningskampen.

Gørslev kunne trække sig til med en sejr på 5-0 og det er især positivt at de formåede at holde eget mål rent. Der manglede dog en del i timing, men til gengæld blev der løbet nogle meter, og der blev scoret nogle flotte mål til stor glæde for de fleste af de ca. 75 tilskuere der havde fundet vej til Bjæverskovs kunstbane.

Målene blev scoret af Nicklas Thaulow Nielsen med 3 mål, Simon Jørgensen og William Friis.

5-0 lyste det rødt på måltavlen da kampen blev fløjtet af.
5-0 lyste det rødt på måltavlen da kampen blev fløjtet af.

Næste træningskamp er lørdag den 28. januar kl. 15.30 hvor modstanderen er Roskildes U19 hold.