Gørslev

Endnu en sejr

Tirsdag 31. januar 2023 kl: 07:41 af: Rolf Larsen

Gørslevs Danmarksseriehold spillede anden træningskamp mod Roskildes U19 hold, og det ser ud til at formen nærmer sig. Roskildes U19 hold måtte også lægge ryg til et nederlag.

Formen, og ikke mindst målformen, ser ud til så småt at indfinde sig for Gørslevs Danmarksseriehold. Lørdag vandt de anden træningskamp inden det gør løs i sæsonen.
Først tabte HB Køges eller så sejrsvante U19 hold 0-5 og i lørdags vandt Danmarksserieholdet 4-1 i Roskilde over deres U19 hold.

Kampen var lige i starten, men i det 20. og 25. minut scorede Gørslev to gange, så stillingen ved halvleg var 2-0 til Gørslev på mål af Niclas Thaulow og Frederik Balslev.

Træner Dani Mujkanovic gennemgår taktikken inden kampen.

Anden halvleg blev lidt mere rodet, da der blev skiftet en del ud af begge hold. Efter et kvarter af anden halvleg, brød Gørlev IF et angreb og 3-0 var en kendsgerning.
Målscorer denne gang var Emil Johannesen, der var kølig i den kolde januar-vind. Ti minutter senere var Louie MacDonald, som tidligere har spillet for Roskilde, på pletten til 4-0 til Gørslev.

Fem minutter før tid fik Roskilde reduceret til 1-4, på et flot gennemspillet angreb

Der var fundet 50 frysende tilskuere frem til kampen

Gørslev IF’s næste træningskamp er mod Ledøje/Smørum fra som også spiller i Danmarksserien. Kampen spilles den 11. februar kl. 12.00 i Smørum.