Bjæverskovs herrer tabte 22-27 til Rødovres oprykningsfavoritter i kvalifikationsrækken.

Bjæverskov

Indsatsen godkendt

Søndag 19. marts 2023 kl: 23:18 af: Rolf Larsen

IF Frem Bjæverskovs håndboldherrer i kvalifikationsrækken mødte i sæsonens næstsidste hjemmekamp en af favoritterne til oprykning Rødovre. Ikke en nem opgave, og selvom holdet tabte med fem, var indsatsen absolut godkendt fra træner Nicolai Mark Jørgensen.

Det var næstsidste hjemmekamp for IF Frem Bjæverskovs kvalifikationsrækkehold for mænd. Modstanderen var en af de absolutte oprykningsfavoritter fra Rødovre.

Rødovre havde en god målmand. Selvom Bjæverskov her har en 100 procent chancer bliver den brændt.
Christian Valdemar Christensen har nogle store chancer han kan score på.

Det har været en sæson som er lidt mere end godkendt for nyoprykkerne fra Bjæverskov, som for første gang skulle op mod hold lige under divisionerne. Holdet havde inden kampen tyve point for 17 kampe. De kan ikke nå at rykke op, og slet ikke at rykke ned. De kunne derfor spille uden nerver og se hvor langt de kunne komme.
Andre chancer blev der scoret på
Rødovre havde en god målmand. Selvom Christian Valdemark Christensen her har en 100 procent chancer bliver den brændt.

Det betyder meget for Rødovre at rykke op, og træner Nicolai Mark Jørgensen fortalte allerede inden kampen, at han kunne se på holdkortet at de havde hentet forstærkninger fra deres divisionshold. Det så derfor ud til at være en svær opgave for de orangetrøjede mænd.

Chancer der skal scores på

Rødovre havde svært ved at holde Bjæverskovs stregspiller.
Rødovre havde svært ved at holde Bjæverskovs stregspiller Morten Raahauge.

Det begyndte godt for Bjæverskov. De formåede at føre 3-2, men det var også sidste føring i kampen. Hurtigt kom Bjæverskov bagud 3-7, og så reagerede Nicolai Mark og foretog nogle udskiftninger.
Ved stillingen 3-7 forsøgte træner Nicolai Mark Jørgensen med nogle udskiftninger, men Rødovre var for stærke.

Det gav lidt momentum, men hurtigt fik forstadskøbenhavnerne greb om kampen igen, og førte efter ti minutter 8-5,13-7 efter 21 minutter, 15-8 efter 26 før det ved halvleg endte 17-10.
Her scores der, men skadet samtidig.
Her scorer Mads Lykke Pedersen, men han bliver skadet i momentet.

Bjæverskov kæmpede det de kunne, men overmagten var for stor. Der stod 20-13 efter 46 minutter og herefter var det som om kampen enten kunne slutte med et nederlag på ti eller mere til Bjæverskov, som var bagud med både otte og ni mål. Efter 54 minutter stod der 19-27, men hjemmeholdet fik hold på det til sidst og endte med at tabe med fem 22-27.

Træneren var tilfreds
Det var ikke en udpræget skuffet træner Nicolai Mark Jørgensen som Hverdagsnyt fik en snak med efter kampen.
- Vi vidste det ville blive svært. Selvom jeg aldrig bliver tilfreds med at tabe, er jeg tilfreds med indsatsen. Jeg havde lagt taktikken ud fra at vi skulle vinde …
- Havde i regnet med at vinde, afbrød Hverdagsnyt, og Nicolai Mark Jørgensen smilede skævt;
- I mit stille naive sind havde jeg håbet på en sejr. Jeg går aldrig på banen for at tabe, men de kom med fysik som vi ikke kunne matche og så havde de også en målmand som tog godt fra. Indsatsen fra spillerne kan jeg dog ikke klage over.

Her bliver målmanden fintet til den ene side og skuddet er i den anden. Flot eksekveret.
Nicolaj Schwartzbach finter målmanden til den ene side og skuddet er i den anden. Flot eksekveret.

Her er der klart opdækning i feltet.

Bjæverskov har to kampe tilbage i sæsonen. Den 28. marts møder de Tune på udebane og sidste hjemmekamp er 1. april kl. 12.30, hvor holdet med AG Håndbold.

FAKTA
De øvrige resultater fra Frem Bjæverskovs håndboldsøndag i Skovbo-hallen blev;
Herre Serie 2 mod Svend Gønge 23-30
Kvinder Serie 2 mod NFØ 21-11
Derudover kan det nævnes at Kvinder serie 1 ude vandt over Team Faxe og rykker op.