Du kan - måske - få en tur i denne Dodge fra 1942 på Kulturnatten i Borup.

Kulturnat

Teltet sættes op igen

Søndag 13. august 2023 kl: 21:40 af: Hverdagsnyt.dk

Borup Håndværker- og Borgerforening er igen klar med et telt på deres jordstykke i Parken ved Sognegården på Kulturnatten den 25. august. Her er der musik, mad og konkurrencer.
Dertil er der et telt og udstyr fra anden verdenskrig, og man kan få en køretur i en Dodge fra 1942, hvis vejret tillader det.

Borgerforeningen fra 1912 er efterhånden godt over 100 år, men det er ingen hindring for at stykke et spændende program sammen på Kulturnatten i Borup

Foreningen holder til på deres eget jordstykke mellem Borup Kirke og Sognegården, hvor de - som de selv skriver - "vil prøve at gøre det festligt i teltet med mad og fadøl mm. for byens borgere".

Programmet er følgende;
Kl. 17.15 Åbnes indgangen i teltene for køb af drikkevarer og mad for spisende gæster med pladsreservering. Borups Borgere kan tilmelde sig spisning så længe plads haves.

Kl. 17.15 – 21.30 Musik ved fire mands band som spiller "Oldies but Goodies".
Kl. 17.30 byder formanden velkommen.

Formand for borgerforeningen Poul Erik Horst Jensen og Borgmester Marie Stærke, fotograferet ved generaforsamlingen i 2022. Marie Stærke taler ved foreningens arrangement på Kulturnatten i Borup.
Formand for borgerforeningen Poul Erik Horst Jensen og Borgmester Marie Stærke, fotograferet ved generalforsamlingen i 2023. Marie Stærke taler ved foreningens arrangement på Kulturnatten i Borup.

Ca, kl. 17.40 er der tale ved Borgmester Marie Stærke
Kl. 18.00 – 20.00 Spisning. Se menukortet her:

- Grillet glaseret røget svinekam med Dijon Sennep mm
- Hjemmelavet frikadeller (Boulettes de viande)
- Flødekartofler, og forskellig slags salat med dertil hørende dressing.

Kl. 20.30 Lodtrækning

Der kan tilkøbes vine og dejlig kold fadøl samt læskedrikke.

Kl. 18.00 – 19.00 Er der et telt med udstyr mm fra Anden Verdenskrig. Bl.a. en Dodge WC51 fra 1942. Hvis vejret tillader det kan man opnå at få en køretur.

Hele aftenen er der sjove lege for børn og barnlige sjæle.

FAKTA
Pris: Det koster kr. 110 pr. person at spise med.
Dette indbetale på foreningens konto: nr. 4426-3525052214.
Tilmelding skal ske på mail ampej@pejen.dk senest den 21. august.
Tilmeldingen er efter først til mølle princippet.

Foreningen takker deres sponsorer: E.S. Elektrikeren A/S, RCBS A/S, Thomas Jensen, Dalby VVS, P.R.Byg, Kop & Kande, samt på forhånd tak til de frivillige medlemmer, som hjælper til.