Der blev netværket på kryds og tværs i pauserne.

Mange vil gerne bo i Køge Kommune

450 nye boliger i Borup

Fredag 17. april 2015 kl: 22:21 af: Hverdagsnyt.dk

De mange nye tiltag i Køge Kommune og primært Køge by, gør at rigtig mange borgere gerne vil flytte til kommunen. Men der er udsolgt af parcelhusgrunde i Køge. Vil man bygge eget hus vil der blive udstykket nye grunde i Borup Øst.

Erhvervsnetværket Netværket Syd havde inviteret til "speed"dating hos bilhuset Bjarne Nielsen torsdag den 16. april kl. 16.30-19.00.
Godt 60 erhvervsdrivende fra det meste af Sjælland og Lolland/Falster havde valgt at bruge eftermiddagen på at blive opdateret på en række af de nye projekter som er ved at blive til virkelighed i Køge Kommune.

Som bekendt er der mange anlægsarbejder i Køge by som kræver rigtig meget arbejdskraft. Køge Kommune vil virke som en magnet for byggevirksomheder fra nær og fjern de næste mange år. Helt ind til 2025.

Henrik Fjordager fra bilhuset Bjarne Nielsen bød som vært velkommen, hvorefter han gav ordet videre til Chefkonsulent Henrik Holmer fra Køge Kommune plan og byg. Han orienterede levende om de mange anlægsarbejder som enten er i gangsat eller planlægges igangsat. Det gælder Køge Havn hvor der skal bygges en ny Unit Terminal.

Rådhuset skal også udbygges, men ikke mindst kommer der den nye Køge Nord Station der kan fragte passagerer fra Køge til København på 24 minutter.
Køge Park er ikke i gangsat, men er i en fase hvor VVM undersøgelsen er sat i gang.
Der anlægges også en række nye byområder bl.a. mellem Køge og Lille Skensved og Transportcenteret bliver også udbygget. Men først og fremmest er det Køge Kyst hvor første fase allerede nu er i gangsat.


Nyt Universitetssygehus
Det nye Universitetssygehus forventes færdig i 2021 og bliver et stort projekt og en arbejdsplads for mellem 6 og 7000 ansatte. Netværket havde fået Projektleder Lene Stevenshoved fra Region Sjælland til at orientere om det enorme byggeri.

Efter indlæggene var der mulighed for "speed dating" mellem de firmaer som var med så de kunne netværke og finde nye forretningspartnere. Der var ganske stor aktivitet.

Efter mødet var Netværk Syd vært for et stykke smørrebrød.

Se flere billeder i Galleriet.

FAKTA:
Der skal investeres for i alt 23 milliarder kroner i Køge by indtil 2025.
Univesitetssygehuset øger antallet af indlæggelser om året fra 22.000 til 90.000.
Der kommer 845 sengepladser i alt.
Universitetssygehuset har en side på Facebook hvor man kan følge med i udviklingen. Den er https://www.facebook.com/usk2020