Delfi Technologies har indgået ny aftale med Coop Danmark A/S

DELFI TECHNOLOGIES

Coop og Delfi indgår ny aftale

Fredag 1. maj 2015 kl: 23:40 af: Rolf Larsen

Den lokale virksomhed Delfi Technologies i Køge, har udvidet samarbejdet med Coop Danmark.

De små hyldeforkanter som angiver prisen på en varer for kunden, har efterhånden vundet stor indpas i detailhandlen. For år tilbage skulle butikken ved prisændringer printe et stykke papir ud og sende en medarbejder rundt med papirerne som skulle stikkes ind i holderne.

Nu kan nye priser sendes ud til prismærkerne via et trådløst netværk. Dette sparer mange ressourcer i butikken. Ressourcer som i stedet kan bruges på bedre kundepleje. En anden gevist er at der er 100 procent prisoverensstemmelse med priserne i kassen og den pris som kunden forventer at betale.

Delfi som er leverandør til Coop i forvejen, har nu udvidet samarbejdet således at Coop Danmark A/S installerer de nye 3-farvede elektroniske hyldeforkanter med Delfis Breece løsning.

Den nye Coop-aftale dækker over en udrulning af Delfis Breece løsning med Displaydatas nylancerede elektroniske hyldeforkanter i 29 Kvickly varehuse.

FAKTA:
Delfis Breece løsning er i dag installeret i mere end 300 Coop butikker hos Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ Brugsen og Irma. Med den nye udrulning vil Kvickly fuldføre installationen af elektroniske hyldeforkanter i alle Kvickly varehusene.