Formanden for FREM Bjæverskov, Heidi Pedersen, vil ikke se sig slået før hun får brandmyndighedernes ord for det direkte.

Bjæverskov

Mellembygning for næsten enhver pris

Tirsdag 9. november 2021 kl: 01:46 af: Rolf Larsen

Formanden for FREM Bjæverskov, Heidi Pedersen, vil først anerkende at det er brandmyndighederne der stopper byggeriet af en brugbar mellembygning, når hun får det at vide direkte fra brandmyndighederne. Det burde kunne løses ved at tilføre projektet flere penge.

Ved vælgermødet i bistroen i Skovbohallen var bygningen af mellembygningen mellem de to haller et stort emne som læge blev debatteret.

Ved budgettet i 2019 blev der afsat 4,9 millioner kr, og opgaven for Skovbohallerne og Køge Kommune var så at få bygget en bygning mellem de to haller, som dels kunne fungere som depot og opvarmningslokale for specielt håndboldholdene, men også skulle huse Bjæverskov Medborgerforening, da de er hjemløse efter biblioteket er revet ned.

For Helle Poulsen (V) var det hjerteblod at den mellembygning blev realiseret i indeværende periode, og Erik Swiatek forstår ikke hvordan man kan sende mennesker på månen, og at det så ikke er muligt en bygning mellem de to haller, så man kan gå fra den ene til den anden.

I to etager
Formanden fra Frem Bjæverskov, Heidi Pedersen, var også til stede ved vælgermødet og var særdeles aktiv under debatten.
- Det er vigtigt for Frem Bjæverskov at den mellembygning bliver bygget. Vi har netop haft et håndboldstævne, hvor spillerne ganske ofte skulle løbe rundt om den gamle Skovbo Hal og hen i den nye hal for at spille næste kamp. Det er altså at skifte fra håndboldsko til gummistøvler og så hen i den nye hal og så skifte tilbage igen. Derudover er der ingen steder man kan varme op i hallerne. Vi kan få så meget mere ud af hallerne hvis den blev bygget, siger Heidi Pedersen med alvorlig mine.

- Hvor stor vil du gerne have bygningen?

- Den skal være i hallernes længde, der skal kunne være åbent mellem de to haller hvis man ønsker det og gerne i to etager.

Hverdagsnyt havde følgende spørgsmål:

- Skovbohallerne har arbejdet med at få den bygget i snart tre år, men det kan ikke lade sig gøre grundet brandmyndighedernes krav, hvor der kan bygges et halvtag mellem de to haller, men dørene skal fortsat være låst. Giver det mening at bygge den uden at der kan være åbent mellem de to haller?

- Jeg tror først på de krav fra brandmyndighederne når de ser mig i øjnene og fortæller mig at sådan er det. Hvis der skal flere penge til for at få det løst, så må vi jo finde nogle politikere som kan finde dem, svarede Heidi Pedersen

- Er der ikke et økonomisk loft for dette?

- For min skyld kan den koste 12-14 millioner, men naturligvis kan det også blive for dyrt.

Hverdagsnyt har tidligere skrevet om mellembygningen. Det kan du læse her.