Rikke Tesby, har tabt sig 20 kilo på fem en halv måned med Cambridge Vægtplan

Fem fede sild

Fredag 22. maj 2015 kl: 17:42 af: Rolf Larsen
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Når man skal ændre vaner er det ofte nemmere at gøre det sammen med andre. Fem kvinder havde alle taget beslutning om, at smide nogle af de overflødige kilo i fællesskab. På fem uger har de tabt næsten tyve kilo tilsammen.

For mange kan det være svært at tabe sig, når fristelserne er svære at undvære i hverdagen.
Der skal ofte noget drastisk til for at få motivationen til, at gå i gang med et seriøst vægttab. Derfor tog de kontakt med Inge Dehli, som forhandler Cambridge Vægtplan produkter og vejledning i Borup.

Det gav det nødvendige rygstød for de fem kvinder.

Køge på vægten
De meldte sig til konkurrencen Køge på Vægten (konkurrencen er slut), som starter efter Nytår hver år. Her melder man sig til i hold, og efter otte uger skal alle på hodet vejes igen. Det hold som har tabt sig mest vinder en pengepræmie. De fem kvinder gav deres hold navnet ”fem fede sild”.

De vandt ikke, men da de otte uger var gået, udloddede Inge Dehli otte uger mere til de fem kvinder. De er gået nu – og med rigtig gode resultater.

Inge Dehli er den lokale konsulent for Cambridge Vægtplan
Inge Dehli er den lokale konsulent for Cambridge Vægtplan

Cambridge Vægtplan er ikke ”blot” en slankekur. Det er en total omlægning af kostvaner og et motionsprogram, som med stor sandsynlighed vil give et vægttab for alle. Der følger produkter med, men primært er det vejledning og opmuntring der skal til, når man skal spores ind på de sunde vaner.

Alt det kan Inge Dehli hjælpe med, hvis man ønsker et seriøst vægttab – og ikke mindst holde vægten.

Hverdagsnyt følger op efter Pinse med med en historie fra en af ”fem fede sild”.Billeder fra Livsstil
Paul Beckett udstilling Borup

Året i naturen

Se flere billedserier i galleriet her!