Hvis du har en nyhed du tror har vores interesse ring hurtigst muligt til 2120 5550 eller skriv email på info@hverdagsnyt.dk

Om Hverdagsnyt.dk

Hverdagsnyt.dk er en webavis der skriver nyheder på Midtsjælland. Området er defineret som området mellem Ringsted, Roskilde og Køge. Men vi skriver også hvad der sker i hele Køge Kommune, også helt ude i Køge. 

Avisen indeholder lokale og nære nyheder, som opdateres løbende og det hele er gratis for læseren. Avisen skriver, hvad der sker af stort og småt inden for nyheder, sport, erhverv, kultur og natur, navne, mærkedage og hvad der ellers kan have interesse for beboerne i området.

Vi har fra starten af bestræbt os på at levere hurtig og væsentlig lokaljournalistik, med opdateringer flere gange i døgnet.

En anden gruppe der kan have interesse i avisen er dem der er flyttet fra området, men gerne fortsat vil have informationer om sin hjemstavn.

Hverdagsnyt.dk er en kommerciel virksomhed, som lever af annonceindtægter.  

Hverdagsnyt er tilmeldt Pressenævnet. Du kan finde oplysninger om Pressenævnet her

Alligevel er vore nyheder gratis. Vi opfordrer alle læsere til at dele vores historier på de sociale medier og i øvrigt følge os der, så meget som muligt. Vi er også at finde på Snapchat, Facebook, Twitter og Instagram. Ligesom det er avisen også er læsevenlig på mobiltelefoner og tablets. 

Pressemeddelelser/læserbreve 
Avisen modtager gerne pressemeddelelser og læserbreve, artikler, fotos og andet materiale med henblik på omtale. Avisen kan dog ikke garantere at disse bringes. Og avisen forbeholder sig ret til at bearbejde teksten.

Konkurrencer

Avisen laver gerne konkurrencer med interesserede samarbejdspartnere.

Rolf Larsen, Redaktør
 

Med venlig hilsen
Rolf Larsen, Redaktør og Direktør
Hverdagsnyt.dk

 

Adresse:

 

Udgiver:

Birkelund

Majsmarken 16

4140  Borup

Tlf.: 2120 5550

E-mail: rolf.larsen@hverdagsnyt.dk

CVR: 18869586

Seneste billedserier
HB Køges første sejr hjemme i sæsonen 2021/22

Spejderne melder sig klar
Lyngby BK - HB Køge
Dannebrog i Borup inden kampen

Se flere billedserier i galleriet her!