Emilie Mengs lig blev fundet i søen nær Vestre Ringvej Juleaftensdag 2016

Borup

Meng mordet startede som en eftersøgning

Onsdag 9. oktober 2019 kl: 19:11 af: Hverdagsnyt.dk
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi indrømmer på baggrund af en TV-udsendelse, at vigtige spor kan være gået tabt, såfremt de havde vurderet det havde været en drabssag og ikke en sag om en eftersøgt person.

Det tragiske endnu ikke opklarede mord på Emilie Meng, hvis lig blev fundet i en søg nær Borup, kan muligvis have mistet vigtige spor, som f.eks. videoovervågning, hvis politiket havde startet sagen som en drabbssag.
På den baggrund har Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi udsendt følgende pressemeddelelse:

"Det er rigtigt, at politiet – på baggrund af de dengang foreliggende oplysninger – i den helt indledende fase, vurderede, at sagen drejede sig om en eftersøgningssag. Det medførte, at visse efterforskningsskridt ikke blev taget i opstartsfasen, hvilket ville være sket, hvis vi havde vurderet sagen anderledes.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi tager Emilie Meng-sagen meget alvorligt. Vi har afsat omfattende ressourcer til efterforskningen, og vi gør alt, hvad vi kan, for at finde frem til gerningsmanden bag en meget tragisk forbrydelse.

Da efterforskningen fortsat pågår, finder vi det rigtigst ikke at deltage i interviews, bl.a. fordi gerningsmanden kan have glæde af detaljerede oplysninger om, hvor vi står i efterforskningen. Informationer, som kan give gerningsmanden indblik i vores efterforskning, vil derfor i værste fald kunne besværliggøre denne yderligere."

Billeder fra Nyheder
Børnedyrskue i Borup 2018

LAN Party i Borup
Kunst i Medborgerhuset

Se flere billedserier i galleriet her!