Hele byrådet er med i budgetaftalen for 2020 i Køge Kommune.

Køge Kommune

Budgetforlig med alle partier

Onsdag 23. oktober 2019 kl: 19:16 af: Hverdagsnyt.dk
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Alle partier er med i budgetforliget for 2020 i Køge Kommune. Med i forliget bliver den længe ventede forlængelse af Vestre Ringvej i Borup nu en realitet. Dog i første omgang ikke helt til Ryeskovvej.

Der er netop indgået budgetforlig i Køge Kommune, hvor der efter to hårde år med besparelser nu er råd til at lidt mere frirum til at nogle af de mange anlægsopgaver som Køge Kommune står overfor.

Et af de helt store knaster som længe har stået på ønskelisten for mange i Borup bliver nu en realitet. Der er indgået forlig om, at de 4 af 5 etaper for at færdiggøre omfartsvejen nord/øst om Borup skal færdiggøres. Det betyder kontkret, at Vestre Ringvej forlænges til Ørningevej hvor den tilsluttes i form af en rundskørsel. Herfra er det meningen at den skal folænges øst om Skovbrynet til Ryeskovvej før jernbanebroen.
Dette kræver dog yderligere undersøgelser og plænlægning.

Her er en skitse af hvordan den foreløbig kan tænkes anlagt.

Skitse over hvordan Vestre Ringvejs forlængelse kan tænkes at blive.
Skitse over hvordan Vestre Ringvejs forlængelse kan tænkes at blive.

Liberal Alliance er tilfreds
For Liberal Alliance har det været længe været prioriteret højt at gøre vejen færdig. Byrådsmedlem Jeppe Lindberg Liberal Alliance udtaler:

- Jeg er rigtig tilfreds fordi det er noget som har stået i Liberal Alliances valgprogram fra valget i 2017, og er med i konstitueringsaftalen vi har indgået med tre øvrige partier. Årsagen til at den ikke bygges helt færdig, er fordi vi ikke kender prisen på etape 5 endnu.Der er nogle tekniske vanskeligeheder med at komme over ådalen, og vi forventer at afslutte hele omfartsvejen i 2022.Billeder fra Nyheder
Børnedyrskue i Borup 2018

LAN Party i Borup
Kunst i Medborgerhuset

Se flere billedserier i galleriet her!