Direktør for Køge Havn, STC og Køge Jorddepot og konservativt kommunalbestyrelsesmedlem, Thomas Kampmann, gæster Borup den 24. februar.

Borup

Thomas Kampmann fra Køge til Borup

Lørdag 15. februar 2020 kl: 12:12 af: Hverdagsnyt.dk
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kommunalbestyrelsesmedlem for de Konservative og direktør for bl.a. Køge Havn, er inviteret til Borup af Skovbo Y's Men Club for at give en status af hvilken rivende udvikling Køge Kommune er i. Mød ham den 26. februar i Møllelundgården.

Thomas Elm Kampmann er en mand som i den grad har fingeren på ”Køge-pulsen”. Udover konservativt kommunalbestyrelsesmedlem er han også direktør for Køge Havn, Skandinavisk Transport Center og Køge Jorddepot. Han er derfor en mand ved noget om den rivende udvikling Køge Kommune for øjeblikket befinder sig, hvor den af mange betegnes som Sjællands erhvervslokomotiv.

4 af 5 etaper af Vestre Ringvejs forlængelse er netop blevet vedtaget i Køge Kommunalbestyrelse.
4 af 5 etaper af Vestre Ringvejs forlængelse til Ørningevej er for nylig vedtaget af en enig kommunalbestyrelse og forventes færdigbygget i slutningen af 2021.

Thomas Kampmann vil fortælle om historik, udvikling og forventet fremtid for Køge Havn, Transportcentret (STC) og Køge Kyst. Han vil orientere om Universitetshospitalet, hvilken indvirkning den nye København-Køge- Ringsted jernbane har fået og får i fremtiden.
Specielt for borgerne i kommunens vestlige egne vil han også orientere om forlængelsen af Vestre Ringvej til Ryeskovvej og eventuelt udlægning af nyt erhvervsområde i Borup, som anført i konstitueringsaftalen.

Der lægges op til en aften med dialog fremfor enetale, så har du spørgsmål til Thomas Kampmann om nævnte emner, vil de blive søgt besvaret efter bedste evne.

Skovbo Y´s Men har tidligere haft fornøjelsen at være vært for Thomas Kampmann i forbindelse med udviklingen af Scandinavisk Transport Center for nogle år siden. Der er nu flere emner på paletten, der er flere interessante emner på programmet og du får derudover et godt og velsmagende måltid mad.

FAKTA
Dato: Den 26. februar.
Tid: Kl. 18.00. Spisning kl. 18.10 og foredraget starter ca. kl. 19.10 til 20.30
Sted: Sognegården - Møllelundgården overfor Borup Kirke.
Pris: Kr. 125 som overføres til MobilePay 2127 1593 eller bankoverførsel Nordea 1436 3496 709 720
Dette indbefatter foredrag, mad, vin/øl/vand, kaffe/the og småkager. Det er obligatorisk at deltage i hele arrangementet. Det er ikke muligt kun at deltage til foredraget.
Tilmelding: Mail til Gerda Jørgensen: 57526465@mail.dk. Betaling skal finde sted samtidig med tilmelding.

Alle er velkomne.
Billeder fra Nyheder
Børnedyrskue i Borup 2018

LAN Party i Borup
Kunst i Medborgerhuset

Se flere billedserier i galleriet her!