Christian Degn Bruun er ny programmørelev hos Ellegaard Data.

ELLEGAARD DATA

Ny elev ansat

Tirsdag 5. maj 2015 kl: 09:00 af: Rolf Larsen
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Samtidig med Louise Johansen blev udlært som Mediegrafiker er Christian Degn Bruun blevet ansat som programmørelev.

Det går fortsat godt i det lokale IT firma, Ellegaard Data. Firmaet holder til i Borup Erhvervshus på Møllevej 15 i Borup, hvorfra de udvikler kreative IT-løsninger med særlig fokus på uddannelsesområdet og for både store offentlige og private kunder.

Louise Johansen er nu udlært som Mediegrafiker hos Ellegaard Data i Borup
Louise Johansen er nu udlært som Mediegrafiker hos Ellegaard Data i Borup

Den 17. april blev Ellegaard Datas Mediegrafikerelev, Louise Johansen udlært. Ved eksamen fik hun karakteren 12 for sin eksamensopgave Eventyrlige fortællinger. Virksomheden har i øvrigt sikret, at de fortsat kan gøre brug af Louises kompetencer. Hun er netop blevet fastansat.

Allerede før Louise Johansen var færdiguddannet, havde Ellegaard Data sikret sig en ny ambitiøs elev. Christian Degn Bruun vil uddanne sig som datatekniker med speciale i programmering. Christian er 19 år og bor i Sorø.

FAKTA:
I 2014 var Ellegaard Data for anden gang af Dagbladet Børsen udnævnt som Gazelle virksomhed. En Gazelle virksomheder defineres som ’en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden’.