HERFØLGE

Sankt Hans i Herfølge

Torsdag 9. juni 2016 kl: 22:17 af: Hverdagsnyt.dk
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Der er masser af liv i landsbyerne i Køge Kommune. Atter i år afholder Herfølge Borgerforening Sankt Hans fest i området ved Herfølge Sognegård.

Alle Herfølge borgere inviteres til Sankt Hans fest som igen i år er udvidet med "gør det selv" spisning. Den varme grill sørger arrangørerne for, men maden skal man selv have med.

Igen i år har arrangørerne, for at lette arrangementet for børnefamilier og andre travle deltagere, i samarbejde med Superbrugsen i Herfølge et tilbud så det er muligt, at bestille en færdig pakke klar til grill (”Grillkurv To Go” For kun 100 Kr. Denne indeholder to Stk. Entrecote bøffer, to Stk. grill pølser, salat, kartoffelsalat, flûtes - Bestilles hos Slagteren på fremlagte bestilling-seddel, til afhentning torsdag d. 23 Juni.) – drikkevarer købes på pladsen.

Under spisningen er der underholdning i form af glad spillemandsmusik.

For at gøre hele arrangementet mest børnevenligt startes tidligt. Kl. 17:30 står grillen klar - Tag selv service, kød og tilbehør med.

Drikkevarer sælges af Herfølgespejderne.

Spillemandsgruppen “Ud Til Bens” spiller glad midsommermusik.

Der vil være aktiviteter for børnerne ved Louise Fuglsang

Både før og efter bålet underholder bandet Nordlys. Nordlys er en kvartet, som spiller gode, gamle danske og svenske sange i jazzede versioner.

Kl. 20:00 tændes bålet.

Båltalen holdes af Borgmester Flemming Christensen

Peter Aalbæk vil lidt utraditionelt i år lede slagets gang sammen med en anden gammel 60 årig ”legekammerat”

FAKTA
Sankt Hans festen i Herfølge arrangeres af Herfølge Bogerforening i samarbejde med Herfølge Spejderne og Menighedsrådet.