DBU

VM i straffe på Torvet

Torsdag 21. maj 2015 kl: 11:30 af: Hverdagsnyt.dk
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

For bl.a. at sætte fokus på den kommende EM slutrunde for U21 landshold, hvor Danmark er med, tager DBU på turné rundt i landet. Den 22. og 23. maj når de Køge.

DBU har to arrangementer som løber af stablen den fredag den 22. og lørdag den 23. maj. Den 22. maj kan man ved at stille et hold på fem, hvor en skal være målmand, være med i "VM i Straffe".
Kravet er at alle er over 16 år, men derudover er der ingen regler.

Det hold som vinder konkurrencen kvalificerer sig til finalestævnet i København den 27. juni, hvor vinderne fra de andre byer, som DBU besøger, er de andre modstandere.

Næte dag, den 23. maj, er der street fodboldturnering - også på Køge Torv. Find op til syv andre mellem 13 og 18 år og stil et hold. Vinder holdet turneringen er man sikret deltagelse ved finalerunden den 28. juni, også i København.
Selve kampene afvikles fire mod fire.

Derudover vil der være en række andre aktiviteter tilgængelig på Køge Torv. Så der er god grund til at besøge Køge Torv den 22. og 23. maj.

Se også kalenderen.

FAKTA
Lære mere om turneringen her.

I forbindelse med turneringerne er der følgende ændringer på Køge Torv:
Parkeringspladserne i den østlige Torvegade og på Køge Torv (den østlige side) vil være nedlagt fra fredag den 22. maj 2015 kl. 19:00 til lørdag den 23. maj 2015 kl. 16:00.

Den 23. maj 2015 flyttes stadeholderne ud i den Østlige – Nordlige Torvegade.Billeder fra Sport
HB Køge - Silkeborg IF

FC Helsingør - HB Køge
HB Køge spillede sig i top 6
HB Køge - Kolding IF

Se flere billedserier i galleriet her!